Promocija recikliranja industrijskih in gradbenih odpadkov in njihove uporabe v gradbeništvu

Prijava na e-novice

Ime in priimek:
* Vaš e-poštni naslov:

 
 

Konference

 
 
 
Na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani je 5. junija potekala zaključna konferenca projekta REBIRTH. Konferenca je potekala v sklopu Okoljskega dne gospodarstva, s katero so na GZS obeležili tudi Svetovni dan okolja. Na zaključni konferenci so gostje in partnerji projekta predstavili aktivnosti in rezultate projekta ter možnosti uporabe gradbenih in industrijskih odpadkov v gradbeništvu.

 
Na dogodku Dan asfalterjev, ki ga organizira Združenje asfalterjev Slovenije - ZAS, je g. Zvonko Cotič predstavil prispevek z naslovom »ReBirth – Promocija recikliranja industrijskih in gradbenih odpadkov s poudarkom njihove uporabe v cestogradnji«. Najprej je predstavil splošne cilje projekta, v nadaljevanju pa uporabo industrijskih in gradbenih odpadkov v cestogradnji ter uporabo črne jeklarske žlindre kot agregata v asfaltnih obrabnih plasteh.

 
Dne 8.3.2012 je na Gospodarski zbornici Slovenije potekala konferenca Ohranimo vire – reciklirajmo odpadke v okviru evropskega projekta ReBirth. Namen konference je bil seznaniti ciljno publiko, deležnike in odločevalce o stanju na področju recikliranja industrijskih in gradbenih odpadkov in njihove uporabe v gradbeništvu.

Koordinator projekta:
Zavod za gradbeništvo Slovenije
Dimičeva 12, 1000 Ljubljana
t: 01 280 42 51
e: info@re-birth.eu
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke