Promocija recikliranja industrijskih in gradbenih odpadkov in njihove uporabe v gradbeništvu

Prijava na e-novice

Ime in priimek:
* Vaš e-poštni naslov:

 
 

Projekt ReBirth se je predstavil na Dnevu asfalterjev na Bledu


22.11.2012 - Bled

Združenje asfalterjev Slovenije - ZAS, izmenično na vsaki dve leti, med posameznimi kolokviji o asfaltih in bitumnih, organizira Dan asfalterjev. Četrti Dan asfalterjev je bil tako organiziran letos 22. novembra 2012 na Bledu. Poleg rednega letnega srečanja predstavnikov Odbora podjetij in družb ter sestankov vseh strokovnih teles ZAS so bili predstavljeni trije strokovni prispevki, med drugim tudi prispevek z naslovom »ReBirth – Promocija recikliranja industrijskih in gradbenih odpadkov s poudarkom njihove uporabe v cestogradnji«.

Prispevek je predstavil g. Zvonko Cotič. Najprej je predstavil splošne cilje projekta, v nadaljevanju pa uporabo industrijskih in gradbenih odpadkov v cestogradnji ter uporabo črne jeklarske žlindre kot agregata v asfaltnih obrabnih plasteh. Prosojnice predstavitve in program srečanja so na voljo v prilogi.

pdfProsojnice predstavitve

pdfProgram srečanja 
     
 
< nazaj
Koordinator projekta:
Zavod za gradbeništvo Slovenije
Dimičeva 12, 1000 Ljubljana
t: 01 280 42 51
e: info@re-birth.eu
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke