Promocija recikliranja industrijskih in gradbenih odpadkov in njihove uporabe v gradbeništvu

Prijava na e-novice

Ime in priimek:
* Vaš e-poštni naslov:

 
 

Praktični prikaz ravnanja z gradbenimi odpadki na mobilni razstavi »Kam z gradbenimi odpadki« na Vrhniki


16.10.2013 - Vrhnika

Dne 16.10.2013 se je v Zbirnem centru, Pot na Tojnice 40, na Vrhniki, v sklopu razstave »Kam z gradbenimi odpadki« in odprtega dneva Komunalnega podjetja Vrhnika, odvil praktični prikaz ravnanja z gradbenimi odpadki.

V dopoldanskem času je bilo organizirano izobraževanje za otroke iz vrtca Vrhnika (48 otrok) in OŠ Ivana Cankarja (ca. 90 otrok). Po izobraževanju je bila organizirana nagradna igra na kateri so bile izžrebane 4 majice Rebirth.

Ob 14 uri je Mirko Šprinzer iz PKG Šprinzer Mirko predstavil tematiko ravnanja z gradbenimi odpadki in zemeljskimi izkopi, od zakonodajnih zahtev do praktičnih primerov, Alenka Mauko Pranjić iz ZAGa pa aktivnosti projekta ReBirth . Ob tem je bilo tudi predstavljeno mletje gradbenih odpadkov na specialnem mobilnem drobilcu, ki ga je predstavilo podjetje Mivšek.

Na dogodku so bili med drugim tudi prisotni župani Občine Vrhnike, Stojan Jakin, Občine Borovnica, Andrej Ocepek in občine Log Dragomer, Mladen Sumina.


     
     
< nazaj
Koordinator projekta:
Zavod za gradbeništvo Slovenije
Dimičeva 12, 1000 Ljubljana
t: 01 280 42 51
e: info@re-birth.eu
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke