Promocija recikliranja industrijskih in gradbenih odpadkov in njihove uporabe v gradbeništvu

Prijava na e-novice

Ime in priimek:
* Vaš e-poštni naslov:

 
 

Delavnica Pravilno ravnanje z gradbenimi odpadki: breme, odgovornost ali priložnost


26.11.2013, Ljubljana

Četrta ponovitev delavnice Pravilno ravnanje z gradbenimi odpadki: breme, odgovornost ali priložnost.

Kdaj: torek, 26. novembra 2013 ob 9.30 uri

Kje: Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, dvorana c, I. nadstropje

Ste investitor ali izvajalec gradbenih del? Pripravljate projektno dokumentacijo za gradbena ali rušitvena dela? Se v lokalnem okolju srečujete z gradbenimi odpadki?

Vabimo vas, da se nam pridružite na delavnici, na kateri se boste seznanili kako pristopiti k rušenju objektov, kakšne so obveznosti in odgovornosti investitorjev in projektantov, kako pripraviti projektno in drugo dokumentacijo, kako poteka rušenje, kakšne so možnosti reciklaže in uporabe recikliranih materialov in kako v občinah urejajo področje ravnanja z gradbenimi odpadki in osveščajo občane.

Delavnica je namenjena vsem, ki se neposredno ali posredno srečujete s problematiko gradbenih odpadkov, projektantom in investitorjem v gospodarstvu in javni upravi kot tudi osebam, ki so v občinah odgovorne za področje okolja.

Delavnico organiziramo v okviru projekta Promocije recikliranja industrijskih in gradbenih odpadkov in njihove uporabe v gradbeništvu - ReBirth, ki ga finančno podpirata Evropska unija, program LIFE+ in Ministrstvo za kmetijstvo in okolje. Partnerji projekta: ZAG, GZS, PKG, Structum, Klaro, Mayer McCann.

Kotizacije ni. Število mest je omejeno. Predhodna prijava, preko spletne prijavnice, je obvezna!


Poročilo o tretji delavnici >< nazaj
Koordinator projekta:
Zavod za gradbeništvo Slovenije
Dimičeva 12, 1000 Ljubljana
t: 01 280 42 51
e: info@re-birth.eu
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke