Promocija recikliranja industrijskih in gradbenih odpadkov in njihove uporabe v gradbeništvu

Prijava na e-novice

Ime in priimek:
* Vaš e-poštni naslov:

 
 

Sporočila za medije

 
 
<< < 1 2 > >>
 

BOLJ ZELENA IN CENEJŠA OBNOVA CEST – PRAKTIČNI PRIKAZ OBNOVE CESTE PO POSTOPKU HLADNE RECIKLAŽE

Ljubljana, 11.07.2014

Na cesti G2-102/1038 Bača – Dolenja Trebuša je včeraj potekal prikaz OBNOVE CESTE PO POSTOPKU HLADNE RECIKLAŽE. Prikaz je potekal v okviru projekta Promocije recikliranja industrijskih in gradbenih odpadkov in njihove uporabe v gradbeništvu - ReBirth, ki ga finančno podpirata Evropska unija, program LIFE+ in Ministrstvo za kmetijstvo in okolje.

Prenesi sporočilo za medije >


 

BOLJŠA OZAVEŠČENOST O RECIKLIRANJU GRADBENIH IN INDUSTRIJSKIH ODPADKOV

Ljubljana, 05.06.2014

Danes je na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani potekala zaključna konferenca projekta REBIRTH. Projekt ReBirth, ki je namenjen promociji recikliranja industrijskih in gradbenih odpadkov in njihove uporabe v gradbeništvu, finančno podpirata Evropska unija, program LIFE+ in Ministrstvo za kmetijstvo in okolje. Konferenca je potekala v sklopu Okoljskega dne gospodarstva, s katero so na GZS obeležili tudi Svetovni dan okolja.

Prenesi sporočilo za medije >


 

Industrijski odpadki - vir surovin za gradbeništvo

Ljubljana, 14.04.2014

Prejšnji teden je na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani potekala druga delavnica Industrijski odpadki - vir surovin za gradbeništvo.

Prenesi sporočilo za medije >


 

Industrijski odpadki - vir surovin za gradbeništvo

Ljubljana, 11.03.2014

Prejšnji teden je na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani potekala prva od dveh delavnic Industrijski odpadki - vir surovin za gradbeništvo.

Prenesi sporočilo za medije >


 

PRAVILNO RAVNANJE Z GRADBENIMI ODPADKI

Ljubljana, 27.11.2013

Včeraj je na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani potekala četrta delavnica PRAVILNO RAVNANJE Z GRADBENIMI ODPADKI – BREME, ODGOVORNOST ALI PRILOŽNOST

Prenesi sporočilo za medije >


 

PRAVILNO RAVNANJE Z GRADBENIMI ODPADKI

Ljubljana, 26.09.2013

Včeraj je na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani potekala tretja delavnica PRAVILNO RAVNANJE Z GRADBENIMI ODPADKI – BREME, ODGOVORNOST ALI PRILOŽNOST

Prenesi sporočilo za medije >


 

PRIKAZ ČIŠČENJA DIVJEGA ODLAGALIŠČA GRADBENIH ODPADKOV IN POSTOPKOV NJIHOVE PREDELAVE

Ajdovščina, 19.09.2013

Danes je v Ajdovščini v okviru projekta Promocije recikliranja industrijskih in gradbenih odpadkov in njihove uporabe v gradbeništvu – ReBirth, ki ga finančno podpirata Evropska unija, program LIFE+ in Ministrstvo za kmetijstvo in okolje Republike Slovenije, potekal PRIKAZ ČIŠČENJA DIVJEGA ODLAGALIŠČA GRADBENIH ODPADKOV IN POSTOPKOV NJIHOVE PREDELAVE. Namen današnjega prikaza je bil pritegniti vse deležnike k aktivnejšemu ukvarjanju s čiščenjem divjih odlagališč in predstavitvijo možnosti recikliranja gradbenih odpadkov.

Prenesi sporočilo za medije >


 

Vabimo vas na razstavo KAM Z GRADBENIMI ODPADKI?

Ljubljana, 26.08.2013

Na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani bo od danes, 26. avgusta do 9. septembra na ogled razstava o možnostih recikliranja in uporabe gradbenih odpadkov. Razstavo organiziramo v okviru projekta Promocije recikliranja industrijskih in gradbenih odpadkov in njihove uporabe v gradbeništvu - ReBirth, ki ga finančno podpirata Evropska unija, program LIFE+ in Ministrstvo za kmetijstvo in okolje.

Prenesi sporočilo za medije >


 

PRAVILNO RAVNANJE Z GRADBENIMI ODPADKI

Ljubljana, 11.06.2013

Danes je na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani potekala že druga delavnica PRAVILNO RAVNANJE Z GRADBENIMI ODPADKI – BREME, ODGOVORNOST ALI PRILOŽNOST

Prenesi sporočilo za medije >


 

Gradbeni odpadki so trajnostni viri za zeleno gradbeništvo

Maribor, 25.04.2013

Ob svetovnem dnevu Zemlje je danes na gradbišču v Mariboru in v Pesnici potekal praktični prikaz recikliranja in uporabe gradbenih odpadkov iz rušitve objektov, na katerem se je zbralo več kot 100 udeležencev. Prikaz je potekal v okviru projekta Promocije recikliranja industrijskih in gradbenih odpadkov in njihove uporabe v gradbeništvu - ReBirth, ki ga finančno podpirata Evropska unija, program LIFE+ in Ministrstvo za kmetijstvo in okolje.

Prenesi sporočilo za medije >


<< < 1 2 > >>


Kontakt za medije

Kristina Sever
Mayer McCann

E: kristina.sever@mayermccann.com
T: 01 563 65 93
Koordinator projekta:
Zavod za gradbeništvo Slovenije
Dimičeva 12, 1000 Ljubljana
t: 01 280 42 51
e: info@re-birth.eu
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke