Promocija recikliranja industrijskih in gradbenih odpadkov in njihove uporabe v gradbeništvu

Prijava na e-novice

Ime in priimek:
* Vaš e-poštni naslov:

 
 

Pravila nagradne igre


Organizator nagradne igre »KAM BI VI ODPELJALI GRADBENE ODPADKE« je agencija Mayer McCann d.o.o., Dunajska 163, 1000 Ljubljana, partner pri projektu ReBirth.


1. Splošne določbe


V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, ki so državljani ali rezidenti Republike Slovenije in ki soglašajo s temi pravili.

Nagradna igra bo potekala od 16.10.2013 do vključno 14.11.2013 na spletni strani projekta ReBirth http://www.re-birth.eu/nagradna-igra/. Vse informacije, ki jih uporabnik posreduje v nagradni igri, prejme organizator.


2. Pogoji sodelovanja


Udeleženci nagradne igre so lahko vse fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, starejše od 15 let, ki na spletni strani projekta ReBirth (http://www.re-birth.eu/nagradna-igra/) izpolnijo obrazec s svojimi podatki (ime, priimek, e-mail naslov, domači naslov) in pravilno odgovorijo na vseh pet vprašanj. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni na Zavodu za gradbeništvo Slovenije, Gospodarski zbornici Slovenije in v podjetjih Structum d.o.o., PKG Šprinzer Mirko s.p., Mayer McCann in Klaro spletna agencija d.o.o.. Prav tako ne smejo sodelovati tudi njihovi ožji družinski člani, osebe, kakorkoli povezane z nagradno igro in osebe, ki kakorkoli neposredno sodelujejo pri izvedbi nagradne igre. Pravna oseba ne more sodelovati v nagradni igri.


3. Način sodelovanja


Posamezniki lahko sodelujejo v nagradni igri z obiskom spletne strani ReBirth (http://www.re-birth.eu/nagradna-igra/). Na spletnem mestu pravilno odgovorijo na vsa vprašanja in vpišejo svoj e-mail naslov, ime in priimek, domači naslov ter potrdijo, da se strinjajo s pravili nagradne igre.

Vsi osebni podatki so varovani v skladu z 8. členom teh Pravil ter v skladu s splošnimi akti organizatorja nagradne igre s področja varovanja osebnih podatkov.

 

4. Nagrada, izbor nagrajenca in obveščanje nagrajenca


Med vsemi sodelujočimi, ki bodo pravilno odgovorili na vseh pet vprašanj, bo spletni sistem naključno izbral nagrajenca, v prisotnosti tričlanske komisije, ki jo predstavljajo partnerji v projektu ReBirth. Nagrajenec bo prejel tablični računalnik iPad mini 16GB. Nagrade ni mogoče zamenjati, niti zahtevati njene denarne protivrednosti.

Ime nagrajenca bo objavljeno 15. 11.2013 na spletni strani ReBirth.

Izžrebanec v nagradni igri organizatorju izrecno dovoljuje objavo imena, priimka ter kraja bivanja na spletni strani projekta Rebirth.

Podeljevalec nagrade je Zavod za gradbeništvo Slovenije.

Sponzor nagrade je podjetje Harsco Minerali d.o.o., Cesta Borisa Kidriča 44, 4270 Jesenice.


5. Podatki in prevzem nagrade


Nagrad ni mogoče zamenjati ali izplačati v gotovini, prav tako nagrada ni prenosljiva.

Nagrada v nobenem primeru ni zamenljiva za kakšen drug izdelek.

Podeljevalec nagrad, izvajalec nagradne igre in organizator le-te je agencija Mayer McCann d.o.o..

Podelitev nagrade bo 26.11.2013 na Gospodarski zbornici Slovenije na dogodku, ki bo potekal v okviru projekta ReBirth.
Agencija Mayer McCann d.o.o. pošlje obvestilo o prejemu nagrade z natančnimi navodili o prevzemu nagrade nagrajencu na domači naslov in po elektronski pošti.

Izžrebanec bo o nagradi in podatkih, potrebnih za prevzem, obveščen po elektronski pošti najkasneje v 8 dneh po izidu žrebanja.

V primeru, da je nagrajenec mladoletna oseba, prevzem nagrade podpišejo njegovi starši ali drug zakoniti zastopnik.
V kolikor nagrajenec nagrade zaradi kakršnega koli razloga ne prevzame oz. se k prevzemu nagrade ne priglasi ali ne posreduje agenciji Mayer McCann d.o.o. vseh potrebnih podatkov za podelitev nagrade, velja, da se nepreklicno odpoveduje nagradi.

Če se posamezni nagrajenec na obvestilo o prejemu oziroma prevzemu nagrade ne bo odzval v roku 20 dni od prejema obvestila ali pa se bo nagradi odpovedal, bo izgubil pravico do nagrade. V tem primeru se izvede dodatno žrebanje.


6. Davčne obveznosti za prejemnike nagrad


Vse davščine in druga javna bremena, povezana z izročitvijo nagrade, nosi podeljevalec nagradne igre.


7. Odgovornost organizatorja


Organizator ne nosi nobene odgovornosti niti ne sodeluje v sporih glede lastništva izžrebanih nagrad.


Ljubljana, 14. oktober 2013Dodatek k pravilom dne 15. 11. 2013.


Nagradna igra je podaljšana do vključno 17.11.2013.

Vabljeni k sodelovanju!
Koordinator projekta:
Zavod za gradbeništvo Slovenije
Dimičeva 12, 1000 Ljubljana
t: 01 280 42 51
e: info@re-birth.eu
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke