Promocija recikliranja industrijskih in gradbenih odpadkov in njihove uporabe v gradbeništvu

Prijava na e-novice

Ime in priimek:
* Vaš e-poštni naslov:

 
 

Predstavitev projekta ReBirth na 20. obletnici finančnega instrumenta LIFE


18.05.2012

Finančni instrument LIFE, namenjen izključno okolju, praznuje letos 20. obletnico. Ministrstvo za kmetijstvo in okolje je ob tej priložnosti 18. maja 2012 organiziralo srečanje, ki je bilo namenjeno izmenjavi izkušenj prijaviteljev projektov sofinanciranih iz programa LIFE, njihovih partnerjev, sofinancerjev, ter izvajalcev in spodbujanju tovrstnega pridobivanja evropskih sredstev za ohranjanje narave in varovanje okolja. Na srečanju se je predstavil tudi projekt ReBirth.

Slovenija v večji meri sodeluje v projektih LIFE že od leta 2000. Do leta 2011 je bilo v tem času financiranih 24 projektov v skupni vrednosti slabih 30 milijonov evrov. Slovenski LIFE projekti imajo na splošno sloves visoko kakovostnih projektov, ki učinkovito dosegajo zastavljene cilje. Več o zgodovini LIFE v Sloveniji si lahko preberete v publikaciji, izdani ob tej priložnosti, v naslednjih 14 dneh pa bo v avli ministrstva na Dunajski 22 na ogled tudi razstava preteklih in sedanjih LIFE projektov.

                                                                      < nazaj
Koordinator projekta:
Zavod za gradbeništvo Slovenije
Dimičeva 12, 1000 Ljubljana
t: 01 280 42 51
e: info@re-birth.eu
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke