Promocija recikliranja industrijskih in gradbenih odpadkov in njihove uporabe v gradbeništvu

Prijava na e-novice

Ime in priimek:
* Vaš e-poštni naslov:

 
 

Vabilo na novinarsko konferenco: Ohranimo vire - reciklirajmo odpadke, 07.03.2012
  ReBirth
info@re-birth.eu
www.re-birth.eu

 

Odpadek je vir – izkoristimo ga!


Vabilo na novinarsko konferenco pred Konferenco Ohranimo vire - reciklirajmo odpadke, 07.03.2012 ob 11.00 v Gospodarski zbornici Slovenije


V sredo, 7. marca ob 11.00 uri vas vljudno vabimo na novinarsko konferenco pred Konferenco Ohranimo vire - reciklirajmo odpadke. Konferenca je del projekta Promocije recikliranja industrijskih in gradbenih odpadkov in njihove uporabe v gradbeništvu - ReBirth (povezava na projekt: http://www.re-birth.eu/projekt-rebirth/), ki ga finančno podpirata Evropska unija, program LIFE+ in Ministrstvo za kmetijstvo in okolje.

Glavni cilj projekta REBIRTH je povečati in izboljšati recikliranje industrijskih in gradbenih odpadkov za uporabo v gradbeništvu z ozaveščanjem o možnostih recikliranja na nacionalni, regionalni in lokalni ravni. Namen projekta je prav tako diseminirati dobre prakse iz tujine in doma ter demonstrirati najnovejše tehnologije, orodja in informacije za povečanje stopnje recikliranja in ponovne uporabe gradbenih in industrijskih odpadkov.

Projekt in konferenco bodo predstavili: Alenka Mauko, vodja projekta ReBirth, Janja Leban, direktorica Službe za varstvo okolja pri GZS, Zvonko Cotič, direktor Razvojnega Inštituta Skupine Primorje in Mirko Šprinzer predsednik Združenja za ravnanje z gradbenimi odpadki Slovenije.

Novinarska konferenca bo potekala v GZS, Dimičeva 13, v prvem nadstropju, Dvorana C.


Vljudno Vabljeni!

Udeležbo potrdite do ponedeljka 5. marca: mediji@re-birth.eu


Partnerji projekta so: Zavod za gradbeništvo Slovenije (vodilni partner), Gospodarska zbornica Slovenije, PKG Šprinzer Mirko s.p., Primorje d.d., Klaro d.o.o. in Mayer McCann d.o.o.< nazaj
Koordinator projekta:
Zavod za gradbeništvo Slovenije
Dimičeva 12, 1000 Ljubljana
t: 01 280 42 51
e: info@re-birth.eu
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke