Promocija recikliranja industrijskih in gradbenih odpadkov in njihove uporabe v gradbeništvu

Prijava na e-novice

Ime in priimek:
* Vaš e-poštni naslov:

 
 

Delavnica Pravilno ravnanje z gradbenimi odpadki: breme, odgovornost ali priložnost?


20.03.2013 - Ljubljana

20. marca 2013 ob 9.30 uri

Gospodarska zbornica Slovenije
dvorana f, med-etaža 4/5 GZS, Dimičeva 13, Ljubljana.

Gradbeni odpadki, kot so beton, opeka, kovina, suhomontažne plošče, izolativni materiali, ki nastanejo pri gradnji, vzdrževanju ali rušitvi objektov, predstavljajo pomemben tok odpadkov. Občasno se pojavljajo tudi nevarni odpadki, predvsem azbest. Če so materiali pomešani, so za kvalitetno nadaljnjo uporabo praktično neuporabni. Selektivno rušenje je zato osnovni pogoj za optimalno recikliranje. Naj odpadek postane vir surovin, reciklirajmo ga!

Vabimo vas, da se nam pridružite na delavnici, na kateri boste spoznali, kako pristopiti k rušenju objektov, od zakonodajnih zahtev do poteka rušenja in možnosti reciklaže in uporabe recikliranih materialov.

Delavnica je namenjena vsem, ki se neposredno ali posredno srečujejo s problematiko gradbenih odpadkov: investitorjem v gospodarstvu in javni upravi, projektantom, izvajalcem gradbenih del, predelovalcem gradbenih odpadkov in drugim, ki jih ta tematika zanima.

Kotizacije ni. Predhodna prijava je obvezna. Prijavo izvedete preko spletne strani:
http://www.gzs.si/slo/skupne_naloge/varstvo_okolja/60773


Vljudno vabljeni!< nazaj
Koordinator projekta:
Zavod za gradbeništvo Slovenije
Dimičeva 12, 1000 Ljubljana
t: 01 280 42 51
e: info@re-birth.eu
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke